Meny

carpaccio-643020_1920

Förrätter

Ankleverterrine

med rostad focaccia

tomat, lök marmelad, rostade pistagenötter, balsamico reduktion

139;-

Blåmussler

med musselsås
semi torkade tomater, stenbitsrom, parmesan, örter

115;-

Stekta pilgrimsmusslor

med vitvinssås
örter, löjrom, syrat sidfläsk, dill krutonger

179;-

Löjrom

med finhackad rödlök
creme fraiche, citron, smörstekt toast

Carpaccio

på oxfilé med ruccola sallad
rostade pinjenötter, parmesan, krutonger, olivolja, svartpeppar, picklad rödlök

179;-

135;-

Huvudrätter

Smörstekt rödtungafilé

med brynt smör
riven pepparrot, sparris, räkor, dill, kokt potatis

265;-

Tagliatelle

med jätteräkor
saffran, parmesan, ruccola, semi rostade tomater, örter

Smörstekt torskfilé

med dillsås
sparris, gulbetor, picklad rödlök, ärtskott, kokt potatis

210;-

225;-

Grillad entrecote

med citronrostad svamp
rödvinssky, picklad rödlök, örter, rostad potatis

Smörstekt rödingfilé

med dillsås
rotfrukter, savoykål, picklad lök, örter, stekt potatissparris, gulbetor, picklad rödlök, ärtskott, kokt potatis

265;-


285;-

Chateaubriand

på oxfilé med bearnaise sås
rödlöksmarmelad, haricots verts, vaxbönor, tryffelkroketter

Stekt majskycklingfilé

med potatispuré
savoykål, tomater, rostade mandlar, picklad rödlök, ärtskott, sky

344;-


192;-

Tournedo rossini

på oxfilé med tryffelsky
halstrad anklever, minimorot, sparris, tryffelkrouketter

Öresundspätta

Med skirat smör

riven pepparrot, citron och kaprissmör. Serveras med ljummen färsk potatis

344;-


255;-

Moules marinieres

Med blåmusslor
vitt vin, grädde, vitlök och persilja. Serveras med bröd

Ceasarsallad

med stekt majskycklingfilé
romansallad, ceasardressing, bacon, parmesan, krutonger

195;-


195;-

Ceasarsallad räkor

med handskalade räkor

romansallad, ceasardressing, parmesan, krutonger

Confiterat anklår

med dragonglacerade rödbetor
ärtskott, semi torkad tomat, örter, potatispuré

205;-



229;-

portabella

ört och lökgratinerad (vegansk)

picklad gurka, rostade tomater, rostad mandel, marinerade gulbetor, örtkrutonger, sojasmör

Ratatouille

med hembakad focaccia  (vegansk)
färska grönsaker, örter, vitt vin

198;-




165;-

Efterrätter

Creme brulée

smaksatt med vanilj
serveras med färska bär

89;-

Le dessert De la gare

med vanilj och chokladkräm
färska bär, hallonsorbet, kokt vit choklad, rostad smörströssel

105;-

Vaniljbavaroise

Med brownie
med hallonsås, rostad mandel, jordgubbe sorbet, bär och choklad garni

105;-

Carpaccio

På ananas
med kokoskräm, mynta, pistagenötter, riven vit choklad och vaniljglass

105;-

Kaffegodis

liten tryffel
med maränger, kokt vit choklad

Husets ostar

3 sorters ostar
med tillbehör

49;-


139;.

Extra tillbehör

Barnmeny

upp till 12 år

Extra sallad

med dressing

45;-

Extra bröd

med flingsalt och olivolja

45;-

Barndessert

vaniljgass med chokladsås

45;-

Köttbullar

med kokt potatis, brunsås och lingon

82;-

Bolognaise

med spagetti

82;-

Hamburgare

med tillbehör sidan om

82;-

Dagens lunch serveras varje vardag mellan 11.00-14.00 som består av två nya husmansrätter varje helgfri vardag 115;-

                                  Vid allergi vänligen kontakta restaurangens personal