Meny

carpaccio-643020_1920

Förrätter

Ankleverterrine

med rostad focaccia
tomat, lök marmelad, rostade pistagenötter, balsamico reduktion

159;-

Stekta pilgrimsmusslor

med vitvinssås
örter, löjrom, syrat sidfläsk, dill krutonger

Löjrom

med finhackad rödlök
creme fraiche, citron, smörstekt toast

179;-



209;-

Carpaccio

på oxfilé med ruccola sallad
rostade pinjenötter, parmesan, krutonger, olivolja, svartpeppar, picklad rödlök

Carpaccio (vegan)

på rödbeta med ruccola sallad
rostade pinjenötter, krutonger, balsamicovinäger, svartpeppar, picklad rödlök

175;-


173;-

Husets ostar

3 sorters ostar
med tillbehör

139;-

Husets Chark

4 sorters chark
med oliver

179;-

Huvudrätter

Grillad entrecote

med citronrostad svamp
café de paris-smör, semi torkad tomat, klyftpotatis

Pepparstekt ryggbiff

med whiskysky
grillade rotfrukter, klyftpotatis

275;-


285;-

Chateaubriand

på oxfilé med bearnaise sås
rödlöksmarmelad, haricots verts, vaxbönor, tryffelkroketter

Stekt majskycklingfilé

med fransk potatissallad
savoykål, semitorkade tomater, picklad morot, ärtskott

344;-


199;-

Confiterat anklår

med dragonglacerade rödbetor
ärtskott, semi torkad tomat, örter, potatispuré

Öresundspätta

Med skirat smör
riven pepparrot, citron och kaprissmör, ljummen färsk potatis

249;-




285;-

Tagliatelle

med jätteräkor
saffran, parmesan, ruccola, semi rostade tomater, örter

Smörstekt torskfilé

med dillsås
sparris, gulbetor, picklad rödlök, ärtskott, kokt potatis

220;-


225;-

Smörstekt rödtungafilé

med sandefjordsås
riven pepparrot & äpple sallad, sparris, dill, kokt potatis

275;-

Ugnsbakad rödingfilé

med sauce au trois caviars
gulbeta, rödbeta, vit sparris, picklad lök, kokt potatis

295;-

Moules marinieres

Med blåmusslor
vitt vin, grädde, vitlök och persilja. Serveras med bröd

Ceasarsallad

med stekt majskycklingfilé
romansallad, ceasardressing, bacon, parmesan, krutonger

1/2 145;-
1/1 210;-

199;-

Ceasarsallad räkor

med handskalade räkor
romansallad, ceasardressing, parmesan, krutonger

215;-

Tagliatelle (vegansk)

med rödspetskål & bladspenat
semi rostade tomater, rödlök, pistaschmandlar, veg parmesan

215;-

Quinoabowl (vegansk)

med grillade grönsaker
hummus, solrosfrön, pumpafrön, bladspenat

235;-

Efterrätter

Creme brulée

smaksatt med vanilj
serveras med färska bär

95;-

Le dessert De la gare

med vanilj och chokladkräm
färska bär, hallonsorbet, kokt vit choklad, rostad smörströssel

110;-

Carpaccio

på ananas
med kokos kräm, mynta, pistagenötter, riven vit choklad, vaniljglass

Carpaccio (vegansk)

på ananas
med salt karamell, rostad mandel, riven kokos, glass

110;-




115;-

Kaffegodis

liten tryffel
med maränger, kokt vit choklad

Husets ostar

3 sorters ostar
med tillbehör

65;-


139;.

Husets Chark

4 sorters chark
med oliver

179;-

Extra tillbehör

Barnmeny

upp till 12 år

Extra sallad

med dressing

55;-

Extra bröd

med flingsalt och olivolja

45;-

Barndessert

vaniljgass med chokladsås

45;-

Köttbullar

med kokt potatis, brunsås och lingon

82;-

Bolognaise

med spagetti

82;-

Hamburgare

med tillbehör sidan om

82;-

Dagens lunch serveras varje vardag mellan 11.00-14.00 som består av två nya husmansrätter varje helgfri vardag 115;-

               Vid allergi vänligen kontakta restaurangens personal